Si JA til deg selv - GoMentor
 Tone Røysland - Coach, Psykoterapeut

Si JA til deg selv

Tone Røysland


Informasjon om eventet

22-2-2020 10:00
7 timer – 900 kr.
Kirsebærhagen 13, Sola, 4055, Norge Se profil

Si JA til deg selv

Velkommen til 1-dags Workshop - Si JA til deg selv

Sier du ofte JA til andre og setter deg selv i siste rekke ?? Eller kanskje du verdsetter andre mer enn deg selv ? Det er det veldig mange mennesker som gjør, og jeg har også selv vært en person som alltid tenkte først på andre.

Men så kom jeg til et punkt hvor det ikke gikk lenger, for jeg mistet all energi og alle krefter, og ble også veldig deprimert. Så jeg begynte å se inni meg selv og ble veldig interessert i personlig utvikling. Dette er det nå over 15 år siden, og jeg har derfor satt sammen en workshop hvor jeg hjelper deg å bli bevisst hvorfor du gjør som du gjør, og hva det er som "styrer" deg i din underbevissthet, slik at du kan endre på alle destruktive mønster hvor du sier mer ja til andre enn deg selv.

På denne 1-dags workshopen har vi forskjellige temaer som vi går gjennom (Bli bevisst - Sett deg selv på 1. plass - Grenser - Respekt & Selvrespekt - Lytt til deg selv og din indre stemme), og det blir mange oppgaver og øvelser ved hvert tema, som skal hjelpe deg å se og forstå deg selv bedre, slik at du mer og mer kan si JA til deg selv.

For når vi gjør det så vil vi få mer energi, mer livsglede, større kraft og nye muligheter og dører vil åpne seg. Workshopen hjelper deg også å bli bevisst til hvem og hvorfor gir du ifra deg din energi, og hvordan du skal få den tilbake igjen slik at den blir hos deg.

Når: Lørdag 22. februar 2020 kl. 10 - 17

Sted: Kirsebærhagen 13, 4055 Sola

Påmelding: info@toneroysland.no

Ta kontakt dersom du ønsker at jeg sender deg et datablad.


Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer