Si JA til deg selv - GoMentor
 Tone Røysland - Coach, Psykoterapeut

Si JA til deg selv

Tone Røysland


Informasjon om eventet

12-10-2019 10:00
7 timer – 1.200 kr.
Kirsebærhagen 13, Sola, 4055, Norge Se profil

Si JA til deg selv

Ønsker du å elske og verdsette deg selv mer ?
 
Varmt velkommen til en workshop som har fokus på å si JA til deg selv, slik at du kan få mer energi & overskudd.

Når vi skal si JA til oss selv er vi nødt til å sette oss selv på 1. plass, for hvis vi ikke gjør det så vil andre ta styringen på oss, slik at vi gjør det som de ønsker. Det er lett å miste seg selv, og føle at vi ikke har noen mulighet til å endre på det, MEN det er faktisk fullt mulig, vi trenger bare å bli bevisst og å vite hvordan. Når vi lar andre styre oss så blir vi også tappet for energi og overskudd, fordi vi er ikke ærlige med oss selv og lytter til vår indre stemme.

På denne workshop blir du bevisst dine egne mønster som gjør at du ikke setter deg selv på 1. plass, slik at du kan endre og elske og verdsette deg selv enda mer. Det blir enkle øvelser som hjelper deg med nettopp dette.  

Andre temaer på denne workshopen er grenser, respekt & selvrespekt, samt å lytte til seg selv.

Workshopen er en blanding av bevisstgjøring, øvelser, oppgaver og gruppecoaching, slik at du har verktøy når du kommer hjem til å gjøre de endringene som trengs for at du skal sette deg selv på 1. plass.  For det er når du har satt deg selv på 1. plass at du finner kraften din og kan leve det livet som er rett for deg.

Det er også dette som dagens barn og unge viser oss i deres væremåte, så ved å hjelpe deg selv, og ta ansvar for deg selv, elske og verdsette deg selv, så hjelper du ikke bare deg selv, men også din barn og de som du er glad i, og i tillegg er du også en stor inspirasjon for andre til nettopp dette, og kanskje det er noe som du vil hjelpe andre med ?

Etter workshopen får du tilsendt en mail med «hjemmelekse», hvor du skal ta i bruk verktøyene som du har lært, og hvis du innen en måned etter workshopen sender inn et skriftlig svar på hjemmeleksen, vil du få kommentarer og feedback av Tone, som hjelper deg enda ett skritt videre på veien.

Når: Lørdag 12. oktober kl. 10 - 17

Pris: kr 1.600,- Påmelding før 5. oktober: kr 1.200,-


Kursinstruktør: Tone Røysland

Påmelding: info@toneroysland.no


Hvis du skulle gi deg selv en utfordring, hva ville det være ?

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere:

Her fikk jeg håndgripelige , konkrete steg for steg øvelser, mye nyttig informasjon, samt at vi tok opp utfordringer som er relevant for hver enkelt. Prikken over i en var å få oppgaver med hjem, for å få tilbakemelding om en måned. Noe som for meg sikrer større sannsynlighet i å integrere faktiske endringer i mitt liv på veien til å sette meg selv på 1. plass

Bra oppsett av temaer. Har hatt mange aha-opplevelser og dette var just det eg trengte nå, Kjekt å kunnenlære seg nye verkøty som er anvendelige, likte å bli mer bevisst på energiregnskapet. Likte tydeligheten i budskapet VELDIG KONKRET kurs !!

tusen takk, merker stor forskjell - tror jeg har skiftet kanal


Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer