Psykodrama gruppe høsten 2019 - GoMentor
Helene Bakke - Psykoterapeut, Veileder, Coach

Psykodrama gruppe høsten 2019

Helene Bakke


Informasjon om eventet

13-9-2019 18:00
2 time og 30 minutter – 2.500 kr.
Hegdehaugsveien 34, Oslo, Norge Se profil

Psykodrama gruppe høsten 2019

Fredag til søndag 25.-27. Oktober 2019

I en psykodrama-gruppe kan du fordype deg i egen historie, dele tanker og følelser som du er opptatt av. Det vil bli rom for å belyse egne konflikter, uttrykk og utvikling. Dette skjer ved å ta i bruk kreativiteten som alle mennesker har i seg, dvs gjennom samtale, samspill, stemmebruk, bevegelse .....

Fordypning skjer gjennom psykodrama, metoden utviklet av Dr. Jacob Levy Moreno i 20-årene i Østerike og senere i USA. Dette er en reise hvor vi forsker i mellommenneskelige relasjoner og i våre indre konflikter. Vi vil kunne frigjøre indre blokkeringer, rense sjelelige sår, hente frem kreativiteten din, få muligheten til å uttrykke deg og søke veien videre, få en dypere selvinnsikt, gruppetilhørighet, rolletrening for fremtiden og nye kommunikasjonsformer som verktøy.

I en psykodrama-gruppe kan du med ditt tema få muligheten til å få iscenesatt et selvvalgt tema fra ditt liv: Fra fortid, nåtid, fremtid, enten det gjelder jobb, samfunn, familie eller drømmer. Skaperkraften er kreativiteten, og målet er en høyere grad av fleksibilitet og spontanitet, dvs. muligheten til spontant å kunne foreta de, for de enkelte, riktige valg i øyeblikket. Psykodrama kan gi økt selvtillit og åpne opp for nytt håp. Det er viktig å være forberedt på at denne prosessen ikke er smertefri.

HVA KAN GRUPPA TILBY DEG?

Gruppa kan tilby deg et trygt. fortrolig og støttende miljø, der du kan bevege deg fritt i tiden og i din egen virkelighet. Slik kan du møte deg selv og din egen historie på en nyskapende måte. Du får også ta del i andres erfaringsverdier.

HVA FORVENTER GRUPPA AV DEG?

Gruppa forventer av deg -å være tilstede for din egen del og for andre -å respektere andres grenser -å dele av dine erfaringer og opplevelser innenfor grensene du selv setter -å overholde taushetsplikten -å ta utfordringen og bli med -følge din egen hastighet og dine egne behov.

HVEM ER GRUPPEN FOR?

Arbeidet i gruppene er ikke prestasjonsorientert, men rettet mot selvutfoldelse og personlig vekst for hver enkelt deltager. Psykodrama-gruppene passer for voksne i alle aldre og med all slags bakgrunn. Det som teller er din lyst, behov og nysgjerrighet på å oppleve noe nytt og komme videre selv i nært samarbeid med andre mennesker. Dette er ikke en gruppe for par-terapi, men du kan jobbe med samlivet ditt i gruppen. Egenerfaring for NPA psykodrama-utdanning.

Bindene påmelding ved betaling. Ingen refusjon av kursavgift ved frafall. PROGRAM
Fredag til søndag 25.-27. Oktober 2019:

Fredag oppmøte kl. 18.00 til kl. 21.30

Lørdag oppmøte kl. 09.45 til kl. 18.00

Søndag oppmøte kl. 09.45 til kl. 18.00

Ta på komfortable, lette og ledige klær. Det blir gode pauser mellom øktene, så ta med nistepakke, evt er det mulighet for å gå på café. Det er alltid hyggelig med et bidrag til felles fruktfat. Vi holder kaffe/te og kjeks. Vi ønsker dere velkommen!

Priser

Psykodramagruppe påmelding før 01.september 2019 kr 4 800,00 Psykodramagruppe påmelding etter 01.september 2019 kr 5 500,00


Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer