Restorative yogaSOMATICS - GoMentor
Line Vivian  Lyng - Traumeterapeut, Kroppsterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Klinisk Sosionom

Restorative yogaSOMATICS

Line Vivian Lyng


Informasjon om eventet

6-5-2019 19:00
13-5-2019 19:00
20-5-2019 19:00
27-5-2019 19:00
1 time og 30 minutter – 200 kr.
Varnaveien 27, Moss, 1526, Norge Se profil

Restorative yogaSOMATICS

Restorative yoga er en støttende og tilstedeværende yogapraksis, som tar yoga til et nytt nivå av hvile og mulighet til å gi helt slipp på spenninger og stress. Det handler om å være tilstede med sine sensasjoner og følelser, og slik forene kropp og sinn inn til en totalt avslappet tilstand der tankene stilner og du føler en total ro. Når dette skjer vil kroppen og din ubevisste bevissthet bli et reflekterende, fysisk, psykisk, mentalt og emosjonelt hele, som hjelper deg å finne indre vitalitet og balanse.
I de fleste posisjonene (asanas) støttes kroppen av «props», som bolstere, myke puter, nakkeruller, rullede eller foldete tepper, blokker etc. Propsene gir kroppens muskler og bindevev hjelp til å kunne gi slipp og slappe av på en trygg måte og alle de reproduktive organer får bedre mulighet til å gjøre jobben sin. Celler, neuroner og alt som beveger seg i oss får mer flyt, og nervesystemet harmoniseres. Slik skapes et positivt miljø for kroppens egen restitusjon og tilfrisknings prosess.


Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer