Samlivskurs (PREP) - GoMentor
Samlivsskolen  -

Samlivskurs (PREP)

Samlivsskolen


Informasjon om eventet

21-9-2019 10:00
13 timer – 2.500 kr.
Thon hotell Oslo Airport, Balders allé 2, Ullensaker, Gardermoen, Oslo, 2060 Meld deg på her og betal Se profil

Samlivskurs (PREP)

PREP er et  parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester. PREP passer både for nyetablerte par og par som som har levd sammen i lang tid.

KURSINNHOLD:

På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser  på ødeleggende kommunikasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Kurset har faste temaer som introduseres av kurslederne for alle deltagerne, deretter arbeider parene hver for seg med de temaene som legges fram. Kurset er basert på egeninnsats  gjennom parvise samtaler og øvelser. Det er ikke noe gruppearbeid, alt foregår i parrelasjonen deres. Ingen blir på disse kursene bedt om å fortelle andre om sitt samliv eller andre private forhold.

Dette er blant temaene som taes opp:
• Kommunikasjon (det verbale språket og kroppsspråket) og kommunikasjonshindre
• Fastlåste kommunikasjonsmønstre og faresignaler
• Timeout og Tale- og lytteteknikken
• Problemidentifisering og problemløsning
• Tilgivelse og forsoning
• Seksualitet
• Vennskap og glede mm.

Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet, så hvorfor ikke ta  dere en helg på Østlandet og investere  i forholdet deres? Du og din partner er velkomne til å melde dere på!


Meld deg på her og betal

Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer