Tantra for par - GoMentor
Grethe Rønning - Gestaltterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Tantra for par

Grethe Rønning


Informasjon om eventet

23-11-2018 18:30
23-11-2018 18:30
1 time – 2.500 kr.
Zen House, Sporveisgata 29, Oslo
Zen House
Oslo

2500.0000
NOK
Meld deg på her og betal Se profil

Tantra for par

Vi inviterer deg og din partner til en sanselig og fordypende helg!


Et kjærlighetsmøte er knyttet til vår evne til å være tilstede i hjertet og være tilstede i øyeblikket. Kropp og sanser er en effektiv vei inn i her og nå. Sanseligheten kan åpne veien til dyp kontakt med din partner uten at ord og meninger kommer i veien. Våger vi det helt våkne nærvær øyeblikk for øyeblikk kan kjærligheten og intimiteten utfolde seg. Nysgjerrig?


Tantra er en livsinnstilling som forbinder kropp og seksualitet med hjerte og sjel

Gjennom enkle øvelser og meditasjoner vil dere bli guidet til å åpne sanser, kropp og hjerte slik at det gir plass for en dypere kontakt, nærvær og intimitet med hverandre. I dypere åpenhet møter vi imidlertid alt som er mer direkte, også det som er ufritt, strammer og begrenser livsutfoldelsen vår. Kan vi møte både våre ulikheter og skyggesider er det frigjørende og åpner for mer glede og livslyst. Livet kan strømme friere igjennom og parforholdet kan bli mer levende i stedet for stillestående og rutinepreget.


Er det tid for Tantra?

Kurset er beregnet for par, men åpen for alle som kommer med en god venn eller partner du ønsker å dele denne erfaringen med. Om du har erfaring med Tantra fra før, eller er helt ny, er dere velkommen akkurat der dere er i deres relasjon. Vi vil skape et åpent og trygt rom hvor vi kan møte hverandre der vi er, i det som er. Eneste forutsetning er at dere er nysgjerrige og ønsker å utforske og utfolde forholdet til deg selv og din partner.


Kurset vil bli holdt på både norsk og lettfattelig engelsk.

Det er begrenset antall plasser, maks 10 par.

Kursledere: Fernando Manrique og Grethe Rønning

Tid: 23. -- 25. november 2018, starter fredag kl 18:30, slutter søndag kl 16:00.

Sted: Zen House, Sporveisgata 29, Oslo 

Pris: pr. person: 2500,- (pr par kr 5000,-)


Påmeldingen er bekreftet når kursavgiften er innbetalt til kto.nr: 6170 10 43633, merk innbetalingen med Tantra for par.  Dersom du ønsker det får du tilsendt faktura.

Ved eventuell avmelding innen 21 dager før kurset, refunderes kursbeløpet minus et administrasjonsgebyr på kr. 500,-. Etter dette refunderes restbeløpet kun hvis andre kan overta plassen. Ønsker du å delta men har behov for å utsette betalingen, kan du ta kontakt med oss for å sikre deg en plass.Meld deg på her og betal
Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.