Workshop for single: "Forstå deg selv og andre bedre" - GoMentor
Christine Wittusen - Coach

Workshop for single: "Forstå deg selv og andre bedre"

Christine Wittusen


Informasjon om eventet

15-9-2018 10:00
15-9-2018 10:00
14 timer – 4.000 kr.
Nær Smestad, Oslo, 0773
Nær Smestad
0773
Oslo

4000.0000
NOK
Se profil

Workshop for single: "Forstå deg selv og andre bedre"

Pris: 4000kr per person - inkludert lunsj

Sted: Nær Smestad

Tid: 15. og 16. september, kl.10-17


Bli med på to morsomme og lærerike dager i trygge og hyggelige omgivelser. Her gjør vi et dypdykk i ulike personlighetstyper og deres væremåte, tankesett, styrker og utviklingsområder. Denne kunnskapen styrker relasjoner gjennom økt selvbevissthet og en dypere forståelse av mennesker vi omgås. 


Singel & Selvbevisst

Den beste måten å forstå sin personlighetstype er gjennom selvrefleksjon. Vi mennesker er i konstant utvikling og alt for komplekse til å kunne plasseres i snevre kategorier. Vi har alle personlighetstyper i oss i større eller mindre grad, men likevel én som preger oss mest. Når vi virkelig blir kjent med denne oppdager vi at det faktisk finnes mange som deler vårt tanke- og atferdsmønster. Ved å virkelig forstå vår egen personlighet, preferanser og reaksjonsmønstre, frykter og lengsler, er det også lettere å akseptere oss selv. Når vi er glade i og trygge på den vi er, blir vi bedre i stand til å ha det godt alene og samtidig bedre rustet til å skape nære relasjoner til andre. 


Som relasjonscoach opplever jeg at dette temaet vekker ekstra stor interesse hos mange single. Noen er oppgitt fordi de ikke forstår personer de har prøvd å date. For en del føles det håpløst å finne en kjæreste. Ikke alle savner å være i et romantisk forhold, men for en del single kan mangelen på visse type relasjoner skape en form for tomhet. I blant dreier det seg om et ønske om å virkelig bli forstått eller sett som den man er, eller et savn etter noe mer dybde eller mening i sosiale relasjoner. Denne workshopen hjelper single til å bli mer klar over sine behov og styrker i relasjoner og gjør dem mer bevisst på eventuelle fallgruver og utviklingsområder.   


Du ER ikke Personligheten din!

Målet med å forstå personligheten sin er ikke å bli en annen eller bli mer perfekt. Hensikten er å få tilgang til flere sider av oss selv og få frem mer av våre unike personlige egenskaper, slik at vi føler oss mest mulig tilfreds og i balanse. Deltakerne kan regne med store aha-opplevelser når de får lære om tanker og følelser til mennesker som skiller seg fra dem, og hva som er drivkraften bak disse ulike væremåtene.  


Hvorfor er vi som vi er? Hvorfor gjør vi som vi gjør? Denne innsikten gir store øyeåpnere og har en tendens til å knytte folk tettere sammen. Ingen blir passert i bås, men deltakerne kan få øye på den båsen de har hatt  tendens til å plassere seg selv i, og gode tips for veien videre.


Bli med da vel!


Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.