Kurs i Transcendental Meditasjon i Oslo - GoMentor
Brede Ohnstad - Coach, Hypnoterapeut, Kognitiv terapeut, Kostholdsveileder, Mentaltrener, Karriereveileder

Kurs i Transcendental Meditasjon i Oslo

Brede Ohnstad


Informasjon om eventet

18-8-2018 12:00
1 time – 11.800 kr.
Bogstadveien 27 B, Oslo, 0355 Se profil

Kurs i Transcendental Meditasjon i Oslo

Forskningen på Transcendental Meditasjon bekrefter at dette er den mest effektive teknikken tilgjengelig som gir dyp avslapning, fjerner stress, øker kreativitet og intelligens, promoterer generelt god helse og gir indre lykke. Denne forskningen har blitt publisert i 340 ledende vitenskapelige journaler. 

Over 6 millioner mennesker fra alle kulturelle og religiøse bakgrunner har lært TM teknikken. Dens prinsipper og uttøvelse er fundamentalt forskjellig fra noen annen metode for mental eller fysiologisk utvikling tilgjengelig i verden. Det er ikke en filosofi og krever ingen spesiell tro, adferd eller livsstil. Ingen anstrengelse er involvert i praksisen og den er enkel å lære for alle.

Man praktiserer TM ved å sitte behagelig med øynene lukket, 15-20 minutter morgen og kveld. 


Første del av kurset er et gratis foredrag som gir informasjon du trenger for å starte med teknikken. Foredraget holdes hver onsdag på Majorstuen kl 18:30. Send meg en henvendelse og skriv at du ønsker å delta på gratis foredrag om TM, så reserver jeg din plass og sender praktisk informasjon. 

På dette foredraget forklarer vi vil forklare deg hva transcendens er og hvilket utbytte du kan få av å transcendere. Dette er det orienterende foredraget om TM. Foredraget varer ca 90 min. 

Foredragsholder er Brede Ohnstad som er lærer i Transcendental Meditasjon, autorisert av Maharishi European Research University, Roermond, Holland. Fra tidligere er Brede utdannet som Master of Business Administration ved Liverpool University og er trent som Erickson coach (Modul1-4) ved Erickson Coaching Nordic.  



“Transcendental Meditasjon er verdens best dokumenterte meditasjonsteknikk. Hundrevis av uavhengige forskningsrapporter bekrefter en rekke fordeler for sinn og kropp.” John Hagelin, PHD, Kvantefysikker


Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer