Informasjonsmøte om høstens Coachingutdanninger - GoMentor
Katarina Hedèn - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Stresscoach, Veileder

Informasjonsmøte om høstens Coachingutdanninger

Katarina Hedèn


Informasjon om eventet

19-4-2018 17:00
2 timer – 0 kr.
Kalfarveien 31, Bergenhus, 5018, Norge Se profil

Informasjonsmøte om høstens Coachingutdanninger

Som en av landets ledende skoler for profesjonell utdanning i NLP og coaching, inviterer Ålreit Coaching & Kompetansesenter til et gratis og uforpliktende informasjonsmøte om høstens studieprogram:

To ulike sertifiseringsutdanninger i NLP og coaching, oppstart september 2018 i Bergen:

- NLP Practitioner (klassisk NLP-utdanning med hovedvekt på selvutvikling, selvcoaching, utvikling av personlig potensial, kommunikasjon, ledelse), trinn 1 av coachingutdanning

- NLP Leadership Practitioner – coachende lederskap (NLP-utdanning spisset inn mot ledere og alle som jobber profesjonelt med mennesker), trinn 1 av coachingutdanning


Begge disse utdanningene avsluttes med en egen sertifisering og kan tas uavhengig av trinn 2 og 3. Samtidig er de et ledd i vår 3-trinns coachingutdanning som leder til tittelen DNCF-sertifisert coach (Den Norske CoachForening). Utdanningen i coachende lederskap gir i tillegg mulighet for lisens som Business & Management Coach, ECA (European Coaching Association).

På informasjonsmøtet vil du få høre mer utfyllende om begge tilbudene og utdanningen i sin helhet. Vi tilrettelegger for spørsmål og aktiv deltakelse. Du vil få en smakebit av vidunderlig NLP og vi lover deg et par interessante og inspirerende timer.

Vi gleder oss til å møte deg!


Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer