Samlivskurs om følelser - 2 dager over en helg - GoMentor
Samlivsskolen  -

Samlivskurs om følelser - 2 dager over en helg

Samlivsskolen


Informasjon om eventet

13-10-2018 10:00
14-10-2018 09:30
9 timer – 3.500 kr.
Thon hotell Linne, Statsråd Mathiesens vei 12, Oslo, 0598 Se profil

Samlivskurs om følelser - 2 dager over en helg

Samlivskurs for par som vil få en dypere, sterkere følelsesmessig forankring av samlivet sitt. Kurs for å gjenoppfriske følelsene for partneren.

Følelser i parforhold kan representere alt fra himmel til helvete. Vi kan bli fylt av varme følelser, kjenne på lidenskap, lyst og glede, men ofte kommer vrangsiden ut: Vi blir fly forbanna, føler oss såret, misforstått, nedvurdert, underkjent. Hvorfor så heftige krangler? Hvorfor så mye irritasjon og sinne? Hvorfor så mye avvisning og tilbaketrekning?

Få større klarhet og forståelse for egne og partners følelser og behov, og hvordan dere som par samhandler emosjonelt. Oppdag det skattkammer følelsene kan være for å forsterke og inderliggjøre forholdet deres.

Tidsramme: Lørdag kl. 15.00-19.00 og søndag kl. 9.00-14.00

Pris: Foruten kursavgiften som er honorar til kursleder, må deltakerne betale hotelloppholdet. Kurset er lagt opp slik at prisen for oppholdet blir lav (ca. kr. 2500 for helpensjon for et par i dobbeltrom).

Kursleder er Anna Sigridsdatter Heen

Book her via GoMentor.


Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer