Samlivskurs (PREP) - GoMentor
Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut

Samlivskurs (PREP)

Anna Sigridsdatter Heen


Informasjon om eventet

15-9-2018 10:00
15-9-2018 10:00
16-9-2018 09:30
14 timer – 3.500 kr.
Skøyen meninghetshus, Skøyenveien 43, Oslo, 0375
Skøyen meninghetshus
0375
Oslo

3500.0000
NOK
Se profil

Samlivskurs (PREP)

Investér i parforholdet ditt - ta med partneren på kurs!

Et PREP-kurs vil kunne bedre kommunikasjon deres, og bli en booster som revitaliserer forholdet. Bedre gave finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

Hva med å gi et samlivskurs som gave til et par du bryr deg om?


PREP-kursene er for par som vil ha et bedre samliv. PREP passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet. Fokuset er på kommunikasjon og problemløsning, og ivareta godene i forholdet.

I tillegg til kursavgift må deltakerene selv bekoste kost og evt. losji. 

KURSINNHOLD:
På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser  på ødeleggende kommunkasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Under alle øktene er det parsamarbeid etter at kurslederne har introdusert temaet. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum.

Dette kurset er ment som et nærende og byggende møte mellom de to som er partnere.

KURSLEDERE: Anna Sigridsdatter Heen og Torgeir Hjellnes.

PRISER OG PRAKTISK:
Foruten kursavgiften som er honorar til kurslederne, må deltakerne selv betale for kost og eventuelt losji.  Samlivsskolen har en avtale med Thon hotell som gir noe rabatterte priser. Ønskes denne avtalen benyttet, meld fra  til kursleder.

Vi tar løpende i mot påmeldinger! 

Book her via GoMentor.


Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.