Meditasjonskveld - GoMentor
Kari Helena Skogseid - Psykoterapeut, Helsecoach, Veileder

Meditasjonskveld

Kari Helena Skogseid


Informasjon om eventet

18-12-2017 18:00
18-12-2017 18:00
3 timer – 300 kr.
Tårnplass 3, vis a vis Tinghuset, Bergen, 5012
Tårnplass 3
5012
Bergen

300.0000
NOK
Se profil

Meditasjonskveld

Meditasjon klarner sinnet, styrker kontakt med indre ressurser som kreativitet og intuisjon og hjelper oss å komme i balanse innenfra. Det er mye mer enn en teknikk. Meditasjon åpner for en større forståelse av hva det vil si å være menneske, og forankrer oss i dypere lag av vår bevissthet, den vi er.

Ved hjelp av kontakt med egen kropp, egen pust og spesifikke energipunkt og chakra lar vi bevisstheten folde seg ut. På veien kan vi aktivere bearbeiding av minner og erfaringer og frigjøre energi som har blitt holdt tilbake.

Disse kveldene er åpne for både nye og tidligere deltagere. Er du nysgjerrig på sinnets muligheter, eller føler en tiltrekning mot å la bevisstheten søke innover, er dette kvelder for deg.

Fremover i vårsemesteret vil det bli åpne meditasjonskvelder ca 1 gang i måneden. De fleste gangene på onsdager. Du kan være med på de samlingene som passer deg. Påmelding innen dagen før kl.12. Påmedeldingen er bindende fra samme tidspunkt.

Underveis blir det en pause med enkel servering. Ta med deg innesko eller et par labber. Det kan også være lurt å kunne ta av/på et lag med klær siden noen opplever temperatursvingninger når de mediterer. En ekstra genser eller et stort sjal pleier å fungere bra for de fleste.

Pris kr 300;-

Lurer du på noe, så finner du meg på tlf. 52972031.

Velkommen!


Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.