Gestaltworkshop - GoMentor
Bjørn G Kjønstad - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Familieterapeut, Familieveileder, Veileder

Gestaltworkshop

Bjørn G Kjønstad


Informasjon om eventet

17-11-2017 09:00
17-11-2017 09:00
15 timer – 3.800 kr.
Pustepause, Storgata 39, Oslo, 0182, Norge
Pustepause
0182
Oslo
Norge

3800.0000
NOK
Se profil

Gestaltworkshop

Få hjelp av en tverrfaglig gruppe til å sette din idé ut i livet.

Vi vet at flere hoder tenker bedre enn ett – og spesielt når hodene kommer fra forskjellige miljøer. Når vi snakker med venner og kollegaer får vi ofte bare mer av det vi allerede har. Ved å møte fremmede mennesker med forskjellige erfaringer kan nye og spennende ideer og løsninger sprute frem.

I denne workshopen bruker vi coachingmodellen SØT:
Situasjonen i dag – Ønsket tilstand - Tiltak.

Gjennom forskjellige kreative øvelser tydeliggjør vi disse viktige områdene. Alle går hjem med en konkret handlingsplan som blir fulgt opp i ettertid.

Dette passer spesielt godt for 
• enkeltpersoner som ikke har et team å spille ball med
• prosjekt- eller teamledere som vil ha nye ideer 
• kreative sjeler som trenger hjelp til å omsette ideer til praksis

Gestaltcoaching trekker veksel på hele personen – i samspill med andre, og ikke bare det vi tenker. Den virkelige verdiskapning i dagens verden skjer i samspillet mellom mennesker. Det får vi både utforsket og trukket veksel på i denne workshopen.

Gunaketu har erfaring med gestalt fra veiledning og coaching i bedrifter som ConocoPhillips, Avinor, Siemens, Norgesgruppen, Røde Kors, Targeted Learning. Han har også drevet egen terapeutisk praksis siden 2006 og undervist regelmessig siden 1996, blant annet på Oslo Buddhistsenter. Gunaketu er også forfatter av flere fag-artikler og en roman om gestaltterapi, og har Master i Næringslivsetikk.

Pris: 2.200Kr inkluderer materiell samt te og kaffe i pausene. Lunsj kan kjøpes i nabolaget eller nytes i felles kjøkken. Betal til Pustepause: 1254.05.29661. 

Påmelding må være sendt inn og workshopen betalt for å sikre plass. Avbestilling 2 uker før workshop tilbakebetales fullt. Avbestilling senere refunderes kun hvis en annen deltager tar plassen. Vi forebeholder oss retten til å avlyse ved uforutsette omstendigheter eller frafall i deltagere.


Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.