Coachutdanning med studiepoeng og godkjent av Den Norske CoachForening - GoMentor
Erica Grunnevoll - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach

Coachutdanning med studiepoeng og godkjent av Den Norske CoachForening

Erica Grunnevoll


Informasjon om eventet

16-11-2017 09:00
16-11-2017 09:00
0 timer – 42 000 kr.
CoachTeam as - House of Leadership, Rosenborgsgate 3, Oslo, Oslo, 0356
CoachTeam as - House of Leadership
0356
Oslo

42000.0000
NOK
Se profil

Coachutdanning med studiepoeng og godkjent av Den Norske CoachForening

Coachingkurs, leder- og coachutdanning med studiepoeng. Trinn 1 består av fysiske samlinger samt 5 online moduler fordelt over ca. 4 måneder  samt webinarer for spørsmål og svar. I tillegg dannes kollokviegrupper for ytterligere utdyping og tilegning av stoffet.Skriftlig og praktisk eksamen i tillegg til obligatorisk coaching av medstudenter.

Trinn 1 på vår leder- og coachutdanning gir deg en grundig innføring i NLP, kommunikasjon, coaching og selvledelse. Coachingmetodikk og øvelser blir trukket inn tidlig i utdanningen slik at du får med deg verktøy til praktisk nytte i hverdagen, både privat og i jobbsammenheng. Vi legger vekt på å lære gjennom å gjøre slik at deltakerne raskt skal føle seg trygge i bruk av verktøyene.Utdanningen er godkjent av Den Norske CoachForening og følger Norsk Bransjestandard for coaching.

Litteratur kommer i tillegg til pris, ca 900 kr. Også reise- og oppholdsutgifter til intensivsamling uke 19 på studiesenteret til Universitetet i Agder - Metochi, Lesbos.

Mer informasjon finnes her:

https://www.coachteam.no/coachutdanning-og-lederutdanning/trinn-1/

https://www.facebook.com/CoachTeam.as/
Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.