Samlivskurs (PREP ) - GoMentor
Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut

Samlivskurs (PREP )

Anna Sigridsdatter Heen


Informasjon om eventet

20-1-2018 10:00
20-1-2018 10:00
21-1-2018 09:30
14 timer – 2.500 kr.
Thon hotell Oslo Airport, Balders alle 2, 2060 Gardermoen
Thon hotell Oslo Airport
2060 Gardermoen

2500.0000
NOK
Se profil

Samlivskurs (PREP )

Investér i parforholdet ditt – ta med partneren på kurs!

Et PREP-kurs vil kunne bli en booster som revitaliserer forholdet. Bedre gave finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

Hva med å gi et samlivskurs som gave til et par du bryr deg om?
PREP-kursene er for par som vil ha et bedre samliv. PREP passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet. Fokuset er på kommunikasjon og problemløsning, og ivareta godene i forholdet.

Våre samlivskurs er åpne for deltakere fra hele landet.

KURSAVGIFT: kr. 2500. Dertil kommer hotellutgiftene. Det er tre hotellpakker å velge mellom med og uten overnatting, men alle må velge  en av hotellpakkene.

KURSINNHOLD:
På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser på ødeleggende kommunkasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Under alle øktene er det parsamarbeid etter at kurslederne har introdusert temaet. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum.

Dette kurset er ment som et nærende og byggende møte mellom de to som er partnere.

Vi tar løpende i mot påmeldinger! 

Book her via GoMentor.


Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.