Innlegg: Bli med på PREP-kurs og få bedre kommunikasjon i samlivet - GoMentor

Bli med på PREP-kurs og få bedre kommunikasjon i samlivet

Skrevet d. 10-8-2020 23:47:13 af Samlivsskolen v/ styreleder og daglig leder Anna Sigridsdatter Heen -

Kommuniserer ikke du og partneren så bra? Ikke så gode på problemløsing? Det kan dere gjøre noe med! Et PREP-kurs vil gjøre dere bedre på kommunikasjon og problemløsning og bevisstgjøre dere på å se godene og resursene i deres forhold. Bedre gave finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

Hva med å gi et samlivskurs som gave til et par du bryr deg om?

PREP passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet.

KURSDATOER: Endags PREP- kurs i Oslo lørdag 5. september. Trolig holdes dette kurset på Cafe Aasen, Nordre Aasen, Sandaker, Oslo. Endelig beskjed om sted følger senere.

Helgekurs (fullversjon) av PREP-kurs holdes hhv 19.-20. september og 24.-25 oktober. Begge helgekursene finner sted på Thon hotell Oslo Airport.

KURSLEDERE: Anna Sigridsatter Heen og Torgeir Hjellnes.

PRISER OG PRAKTISK: Kurspris for helgekursene er kr. 3500 per par som dekker honorar til oss som er kursledere. Kurspris for endagskurset er også kr. 3500 per par siden vi ikke får noe offentlig støtte til å holde dette kurset. For helgekursene kommer hotellutgiftene i tillegg. 

 Det er fortsatt ledige plasser så ta kontakt for mer informasjon og påmeldig her via Go Mentor.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer