Innlegg: Verdsetter du deg selv? - GoMentor

Verdsetter du deg selv?

Skrevet d. 25-2-2021 09:15:58 af Kathrine Tollehaug - NLP Master Coach

Som 10-åring fikk jeg begynne å ta piano-timer, for jeg hadde et talent. Det sitter faktisk langt inne å si at jeg hadde/har talent også, for det blir å skryte på seg noe som kanskje ikke er sant! Ref. Janteloven: «Du skal ikke tro at du er noe».

I dag er jeg en voksen kvinne, og man skulle tro at jeg visste bedre, og at det å bli lagt merke til vil være bra. Men det ligger noe i ryggmargen min fra barndommen, som gjør at jeg fortsatt synes det er vanskelig å vise ansikt, og fortelle omverdenen hvem jeg er. Men det er mye klarere for meg nå, hvordan jeg kan håndtere det.

Har du det sånn av og til? Isåfall er dette noe vi kan jobbe sammen om, via samtaler, øvelser og oppgaver. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.