Innlegg: Vårt indre barn - GoMentor

Vårt indre barn

Skrevet d. 18-7-2018 19:51:41 af Wenche J Hoem

Vårt indre barn

https://pics.gomentor.com/p/id_9512__b_0__ext_jpeg__w_180__sc_1/28577598_817263555148931_2536996957363123463_n.jpg

Uansett hvor fantastiske foreldre og liv du har hatt,  vil det alltid være hendelser som forårsaket noe som lagde et sår i deg.  Alle bærer vi på sår, lite eller stort og noen sår får større konsekvenser enn andre.  Noen hendelser gjør også at vi repeterer hendelser som ligner på det første såret og slik setter det seg dypere spor.

Å føle seg ønsket eller inkludert i familien er et kjent sår som noen har følt og føler på.  Noe skjedde som gjorde at  det følelsen av at ingen var glad i deg ble til en sannhet.  Selv om du både var elsket og omfavnet satte den følelsen seg fast som et varig sår.  Du lærte å skamme deg over følelsen og /eller  late som den ikke var der.

Mange av oss husker ikke deler av barndommen, enda mindre husker vi smertefulle hendelser.  Det vi kan huske er første gang vi følte noe på en bestemt måte. 

Det positive er at de hendelsene som skader oss mest, er også de vi lærer mest av.

Som barn

Som barn kommer vi inn i verden med en uskyldig,  lekfull og nysgjerrig holdning.  Vi er kjærlige, tillitsfulle og åpne.  Vi ser på hendelser som gode eller dårlige.  Som modne voksne kan vi forstå det som skjer som annerledes men ikke som god eller vond, snill eller slem. 

Som barn lærer vi om oss selv og andre å kjenne ved å observere omgivelsene.  Når vårt indre barn blir skadet er det vanskelig  å stole på noen igjen, tilliten har fått et sår.  Selv om barnet er kjærlig og ubetinget i alt det gjør, vil såret være der. 

Vårt indre barn bærer på disse sårene fordi det var første gang det følte annerledes enn det gjorde dagen før.  Som voksen tror vi at de sårene er en del av oss selv men det er det ikke.  Vi er så mye mye mer. 

Har du et indre sår som må kobles til og helbredes ?

Som voksen kan vi ta vår helbredelse i egne hender og velge å frigjøre det som ikke lenger tjener oss.  På denne måten hjelper vi også de som kommer etter oss.  Dette skjer også energetisk.


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.