Innlegg: LIVSMESTRING MED BLOMSTERESSENSER - GoMentor

LIVSMESTRING MED BLOMSTERESSENSER

Skrevet d. 15-7-2020 10:05:26 af Maria Nistad Furebø - Coach, Reg. Tankefeltterapeut MNLH, Veileder

Søker du fellesskap og likesinna?LIVSMESTRING MED BLOMSTERESSENSER er et nytt tilbud med medlemsportal på Facebook, og nettstøtte for deg som ønsker personlig utvikling, lære noe nytt, utforske eget potensiale, og kunne hjelpe deg selv og andre med blomsteressenser og andre naturlige selvhjelpsverktøy. Denne nye medlemsportalen byr både på fellesskap, læring og utvikling. Programmet går over 7 temaer som kan tas enkeltvis eller som en helhet.


PROGRAM FOR MEDLEMSPORTALEN LIVSMESTRING MED BLOMSTERESSENSER

Oppstart september 2020


  1. BLOMSTERESSENSER: Bach blomsterremedier, FES essences, Australian Bush Flower essences
  2. GESTALTTEORI OG BLOMSTERESSENSER
  3. ØSTENS FILOSOFI OG ENERGIMEDISIN
  4. CELLESALTTERAPI - MINERALLÆRE
  5. TYPOLOGI OG MOTIVASJON
  6. PROGRESJONSTERAPI – GROWTH PAIN
  7. ETIKK OG MENTORING

Blomsteressenser (BR) er den røde tråden gjennom hele programmet. Det er oversikt og gjennomgang av utvalgte BR som støtte og personlig vekst til hvert tema.


Rytmen i programmet gjennom året gjenspeiler den holistiske grunntonen, der vi etterhvert som vi beveger oss gjennom programmet kommer mer i takt med oss selv, morder jord og det universelle.


Medlemsportalen vil åpne for nye medlemmer to ganger i året; september og februar. Det er 3 måneders intervaller; dvs. det åpner nye tema i sept. okt. nov. – feb. mars. april.


En slik rytme legger til rette for god integrering av temaene og utforsking av blomsteressenser på egenhånd. Det vil være støtte med Q&A hele året, i tillegg til at det ligg til rette for å jobbe sammen i grupper. Her kan det også være naturlig og ønskelig at de som har vært medlem lengst er ekstra oppmerksomme og hjelpsomme mot nye. De mest erfarne kan trene seg på å være mentor og lede grupper etterhvert.


Denne medlemsportalen skal være et trygt, raust og verdig fellesskap å være en del av <3


Programmet er todelt: livsmestring som fag i seg selv, og blomsteressenser som den røde tråden gjennom hele programmet. Det vil gi deg innsikt og måter å forstå deg selv og andre på, og tilføre trygge selvhjelpsverktøy, som gjør deg bedre i stand til å leve et så autentisk og meningsfullt liv som mulig, både på grunn av - og på tross av!


Et bidrag til å styrke og ivareta individuelle menneskelige ressurser som enkeltindivid, og i samspill med ulike kulturer, familie- og samfunnssystem. Dette er god samfunnsøkonomi - som også bidrar til verdensfreden.


Du styrer selv hvor aktiv du vil være. Det ligger allerede en del pdf. filer klar for selvledelse. Det blir også jevnlige samlinger på Zoom med gode delinger, personlig og faglig utbytte.


Etter gode erfaringer og fantastiske tilbakemeldinger ved å lede to andre grupper, så kjenner jeg meg trygg på at dette skal bli et godt fellesskap som også vil gi verdi på flere områder. 


Vil du vite mer kan du booke en gratis forsamtale med meg her i GoMentor.


Hjertelig velkommen.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer