Innlegg: Indre barn terapi - GoMentor

Indre barn terapi

Skrevet d. 29-7-2018 21:49:55 af Wenche J Hoem

Alle har vi et indre barn for alle har vi hatt en barndom.

Tilbakemeldingene vi får om oss selv som barn blir førende for hvordan vi oppfatter oss selv senere i livet.  Blir vi mye korrigert og styrt inn i  en bestemt måte å være på er det det vi etterlever.  At vi er verdt å elskes akkurat slik vi er begynner å forsvinne og vi lever i stedet med deler av oss selv som ble fremelsket og akseptert.

Innimellom dukker det sårete indre barnet frem og vi reagerer eller trekker oss unna.  Mange kan oppføre seg som om de mestrer alle følelsene sine men sannheten er at de skjuler de sårete følelsene mer enn de er klar over.  Vi klarer ikke å skjule de helt og noen gang bobler det ut i sarkasme, små sinneutbrudd eller andre følelsesmessige uttrykk.

Ikke noe galt å reagere med følelser men sitter du igjen med en følelse av skam og utilstrekkelighet etterpå bør varsellampene ringe.

Signaler på at det er ditt indre barn som reagerer

  • Har du innimellom en oppførsel som er umoden og barnslig ?
  • Opplever du små sjokk  eller hendelser som setter deg ut ?
  • Føler du deg mye avvist eller hender det at du opplever at du ikke blir tatt på alvor ?
  • Føler du deg skamfull over at du ikke klarte å kontrollere følelsene dine ?
  • Trekker du deg unna situasjoner og mennesker som trigger fram følelser i deg ?

Svarer du ja på flere av de spørsmålene vil du ha utbytte av indre barn terapi.

Hvordan foregår det ?

Indre barn arbeid handler om å komme i kontakt med følelser som har blitt undertrykt og ikke godtatt da vi var barn. Følelser blir møtt og akseptert. Det er utrolig stort å føle seg møtt, akseptert, forstått av noen som er i stand til å romme og akseptere de følelsene som dukker opp.

Dette bidrar til å romme egne sider i personligheten  din og vi  blir vår egen kjærlige og støttende forelder.

Jeg bruker Intuitiv veiledning og veileder deg trygt gjennom den prosessen så langt du ønsker. Det er du som hele tiden bestemmer hvor langt du vil gå.

Jeg bruker også hypnose for å komme i kontakt med ditt ubevisste sinn og kroppsbehandlinger kan bidra til  å forløse fysiske og psykiske spenninger i kroppen.

Selvfølelsen din styrkes og det vil etterhvert gjøre deg stolt av deg selv.  Du vil finne tilbake til kraften og kjærligheten du en gang hadde til deg selv.


;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer