Innlegg: Hvorfor blir vi irritert på andre mennesker? - GoMentor

Hvorfor blir vi irritert på andre mennesker?

Skrevet d. 12-10-2018 13:39:52 af Susanne Borge - Coach, Stresscoach, Veileder

Ofte blir vi irritert på ting som egentlig ha ganske liten betydning i den store sammenhengen.Den evige kampen mot barnas rotete rom, kjæresten din som ser ut til å ha store utfordringer med å finne skittentøyskurven,hver gang! Eller rett og slett en fremmed person som sitter ved siden av deg på bussen og koser seg med en pose potetgull så du kjenner lyden skjærer gjennom marg og bein.;)  akkurat der og da kan dette virke altoppslukende.Hva er det som egentlig skjer?

Stress og kontroll ! To stikkord jeg ønsker å fremheve. Når vi er stresset av ulike grunner, påvirker dette våre emosjoner. Og ofte når vi er stresset, overarbeidet eller på andre måter føler at vi ikke har kontroll over egen livssituasjon,kan vi ha et behov til å kontrollere de mest banale situasjoner,ofte ubevisst.

 En bevisstgjøring av bakenforliggende årsak til man blir irritert kan være med på å gjøre hverdagen litt lettere på de dagene du føler at du og verden går i hver deres retning. :)  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer