Innlegg: Hver gang du drar fra meg. - GoMentor

Hver gang du drar fra meg.

Skrevet d. 4-6-2020 12:22:16 af Susanne Borge - Coach, Stresscoach, Veileder

Hver gang du drar.. Jeg vet det allerede. Har kjent på det i noen dager nå. Du er annerledes, mer alvorlig. Jeg kjenner jeg balanserer.. Har begynt å bli veldig god på det nå. Vil ikke utløse det som jeg vet kommer.. men jeg vet egentlig at det ikke vil hjelpe. Vi har vært igjennom det så mange ganger nå. Vi har hatt noen fine dager, og jeg kjente jeg begynte å bli meg selv , senke pusten litt, senke garden litt. Kanskje vi er på rett vei denne gangen? Nå trekker du deg unna igjen.. Jeg gjør det sikkert ikke bedre , kjenner jeg kommer i ubalanse, sier sikkert mye jeg ikke skulle sagt. Det hjelper ikke på. Sommerfuglene i magen når du sendte meg melding sist gang, og sa du savnet meg, har nå gått over til noe som føles som en stor svart stein. Jeg føler meg kvalm, uvel. Du ser på meg. De varme gnistrende øynene som jeg forelsket meg i er nå tomme. Jeg merker at jeg ikke er der hos deg lenger. Du har trukket deg tilbake. Beskytter deg selv. Jeg lukker øynene. Jeg vet hva som kommer nå. Jeg hører du sier i det fjerne, " Jeg tror ikke dette går" Jeg blir plutselig usigelig trøtt. Må bare sove litt. Det hjelper for akkurat nå.... ..? ? ? Intuitive coaching

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer