Innlegg: Hva er det du egentlig vil? - GoMentor

Hva er det du egentlig vil?

Skrevet d. 9-9-2020 11:09:08 af Therese Fallentin - Co-Active Coach, Coach, Karriereveileder, Kostholdsveileder, Terapeut

I september 2020 lanserer jeg podcast om det å følge magefølelsen, være seg selv, gå mot strømmen, stå opp mot press og forventninger, finne inspirasjon, og stå i ubehagelige følelser på veien til mål i tråd med egne verdier.


Jeg snakker med inspirerende mennesker som har gjort nettopp det. De har vært modige, "radikale" og banebrytende, og flere har funnet veien til samfunnsviktige stillinger med påvirkningskraft innen bærekraft, bistandsarbeid, mental helse, helse, likestilling ol. Andre har funnet ut at karriere er mindre viktig for dem.


Jeg snakker med dem om deres vei. Om hvor de startet, hvor de er nå, inspirasjon, målsettinger, teknikker, tips og triks, verdier, eventuelle utfordringer de har hatt grunnet pågangsmot, ting som ikke har gått helt som planlagt, hvordan de kom seg opp og videre, og mye mye mer. Gled deg!


Podcasten heter "Magefølelsen" og vil ligge der du lytter til Podcast - blant annet på Apple Podcasts, Spotify Podcasts og Google Podcasts.


Ideen rundt det å lage podcast dukket opp da jeg selv sto ved et veiskille. Jeg kjente mer og mer på at retningen jeg hadde valgt ikke var i tråd med verdiene mine.


I denne tiden fant jeg inspirasjon fra mennesker som har stått på, prøvd, feilet, lært og nådd målene sine.


Akkurat som menneskene jeg snakker med i Podcasten min.


Jeg har så enormt troen på at vi har det best og gjør det best når livene og valgene vi tar får inspirasjon fra lidenskap og verdier - heller enn press, forventninger, trygghet, å skulle passe inn, hva som er rasjonelt, eller enkelt.


Jeg ønsker å inspirere mennesker som kjenner på at det de gjør føles feil ut, til heller å satse på det de faktisk brenner for, uansett hva andre måtte tenke, gjøre, si eller mene.


For noen vil det være å satse på en spesiell karriere, mens det for andre vil være å ha mer tid sammen med familien. Hva som er rett for deg er det kun du som vet :)


I løpet av høsten byr jeg på utrolig inspirerende samtaler med blant annet Helene Ragnhild, Mina Gerhardsen, Isabelle Kristine Ringnes,Elisabeth Nissen Eide, Marie Louise Sunde, Birgit Marie Liodden, Hanne M Mathisen, Ingrid Stolpestad, Kristin Holdø Hansen Oishi, Maren Hjorth Bauer, Silje Bareksten, Thina Margrethe Saltvedt, Kathrine Aspaas, Ingrid Bruun, Camilla Skjelsbæk Gramstad, Siri abrahamsen, Karoline Bakka Hjertø, Christine Fløysand, Nancy A. Strand, Nina Jensen & Dagfrid Forberg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer