Har du konsentrasjonsvansker, hjernetåke, nummenhet og/eller hukommelsessvikt?

Skrevet d. 7-3-2022 11:57:16 af Kristin Borge-Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Gestaltterapeut

Dette kan være noen av signalene på utbrenthet.


Kanskje du har lange arbeidsdager, færre pauser og lunsjer. Kanskje du blir sittende mer alene også. Dette kan være slitsom og være et tegn på at du kanskje begynner å bli utbrent. Hvis det allerede er sånn eller du begynner å merke du er der allerede, så gjør noe med det.

Det hjelper nemlig å sortere og snakke med noen utenforstående om dette. Noen ganger er det kanskje ikke så mye som skal til. Kanskje du bare trenger å klargjøre noe mer. Mens andre trenger tid til å bli mer klar over hvilke følelser som er til stede når og hvilke behov som trengs å tydeliggjøres.

Uansett om det er behov for kort eller lang periode med profesjonell støtte ikke nøl med å ta kontakt og få hjelp. Hjelpen kan enten være coaching som retter seg direkte mot arbeidslivet eller terapi som er mer dyptgripened der det er rom for å utforske mer om egne reaksjoner, behov, føleser og relasjoner.  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.