Ett nytt år 2022

Skrevet d. 4-1-2022 18:11:49 af Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut

Nå har januar 2022 kommet med muligheter og utfordringer. Pandemien er ikke ferdig med oss, så det er fremdeles litt merkelige tider her på berget. Da jeg ryddet forleden fant jeg en gammel dagbok. For 15 år siden hadde jeg skriblet ned spørsmål til megselv som var aktuelle da og som fremdeles gjelder. Betyr det at jeg står "på stedet hvil" i tilværelsen? nei, ikke slik jeg opplever det. Selv om spørsmålene er de samme: hva er viktig for meg i hverdagen? hva gjør meg glad? hvordan kan jeg være snill mot mine nærmeste og så videre. Jeg er på et annet sted i livet mitt, men spørsmålene er fremdeles aktuelle.

Hvordan er det for deg nå i 2022? har du noen nye spørsmål til degselv, eller har du de kjente spørsmålene med nye svar?

Uansett: lykke til med å ta deg litt tid og finne dine svar. Her og nå. Hvordan skal du møte januar 2022, hvilke grep skal du fortsette med? og hva er det lurt å slutte med? 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.