Line Fleischer Idsøe - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Mentaltrener, Karriereveileder

Line Fleischer Idsøe

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Mentaltrener, Karriereveileder

Oslo, Online

5 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 50 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Psykoterapi/ gestaltterapi 700 kr. Avtal tid

Pris for studenter og trygdede: 500,-

Mental trening 700 kr. Avtal tid

Pris for studenter og trygdede: 500,-

Karriereveiledning pakkepris (5 t, inkl. rapport) 4 500 kr. Avtal tid

5 timer karriereveiledning, inkl. oppsummerende rapport

Karriereveiledning 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 36 62

Online videosamtale

- Akkurat nå: Få 50 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online karriereveiledning 850 kr. Avtal tid

Pakkepris på 5 t, inkl. rapport: 4500,- 

Online samtaler (psykoterapi og mental trening) 400 kr. Avtal tid

Online samtaler (psykoterapi og mental trening) 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 36 62

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Kan du gi deg selv tid?

Dette er et godt utgangspunkt for å ta deg selv på alvor. Da evner du å gi deg selv egenomsorg.

 

Sitatet nedenfor handler om å også gi deg selv rom for eller anerkjenne den du er og det du står i. Ordet  aksept blir ofte brukt i denne sammenhengen. 


Forandring skjer du blir den du er, ikke når du prøver å være noe du ikke er.

- Arnold Beisser.

 

Helhet, aksept og glede: 

Det er lettere å bli den du er om du får hjelp til å sortere ut og tydeliggjøre det du har på hjertet. Da kan du se hva som gir mening for deg og kanskje se dine utfordringer i en større helhet. I aksept handler det om å forstå og gi slipp på motstanden til å holde i utfordringen. Da vil du kanskje føle at du er på vei inn i en tilstand av balanse. Det å anerkjenne det du står i kan ta kort tid eller lengre tid, noen ganger hele livet. Det avhenger av situasjonen og hva det handler om for deg. Men denne jobben er det verdt å bruke tid på, for det gjør det lettere å ta tak i det du trenger for å komme videre. Dessuten blir det ofte lettere å slippe til gleden i herlige små glimt eller over lengre tid. 

 

​Gestaltterapi vil ofte handle om å:

  • Ta dine følelser og og reaksjoner på alvor
  • Få større tillit til deg selv og dine ressurser

  • Forstå mer av dine relasjoner til andre

  • Savn, sorg, mistrivsel, stress, angst, depresjon, søvnproblemer, vonde sirkler og erfaringer som sitter i kroppen

 

 Mental trening

Dette er for deg som føler at du egentlig ikke trenger terapi, men gjerne vil utvikle din mentale fleksibilitet. Med dette mener jeg evnen til stå i hverdagens mange utfordringer på en bedre måte for deg selv og andre. Det kan også være virkningsfullt å finne mål som gir motivasjon og energi inn i livet ditt. Her tar jeg i bruk gestaltterapi, Mindfulness og enkle coachingverktøy.

 

Karriereveiledning

For å få mest mulig ut av karriereveiledning hos meg vil jeg anbefale en pakke på 4 timer + en oppfølging etter noen uker. Jeg er sertifisert i Mayers Briggs Typeindikator, Work interest Explorer og Structured Career Interview og vil ta disse i bruk ut i fra en skreddersøm der vi blir enige om hva du kan ha behov for. Verktøyene har fokus på ressurser, erfaringer, personlighetstype/trekk, verdier og interesser. Etter disse timene vil du sitte igjen med en rapport og bedre innsikt i hvem du er og hvor veien går videre. Det er helt i orden å starte med en time og se om du ønsker å ta flere.

 

Om meg og min bakgrunn

Jeg er 42 år, er gift og har to jenter. Vi bor på Bygdøy hvor jeg har egen praksis.

Min faglige bakgrunn har jeg  fra en 4- årig gestaltterapeut utdanning, en cand. mag i psykologi og sosiologi ved UiO samt en master i sosial- og organisasjonspsykologi fra London School of Economics (LSE).

Jeg har hatt egen praksis siden jeg ble utdannet som gestaltterapeut i 2009. I tillegg har jeg lang erfaring fra arbeid med mennesker i arbeidsrettede tiltak og fra arbeid i HR – avdeling ved et sykehus.

Jeg tenker at en naturlig del av det å jobbe med sin psykiske helse handler om å finne en god balanse mellom kropp, sjel og sinn. Selv gjør jeg derfor bl.a. jevnlig yoga, meditasjon og reiki. Alle har vi litt ulik måte å søke denne balansen på. Jeg har ikke svaret for deg, men vil gjerne motivere og inspirere deg på din vei.

 

Kurs

Jeg er også engasjert i det tverrfaglige prosjektet Sinn og Sang som jeg har utviklet i samarbeid med sangpedagogen Gabrielle Sørensen. Kursene er rettet mot team og privatpersoner. Til høsten setter vi opp Sinn og Sang trening over 6 uker med oppstart 13.september. Dette er for deg som ønsker mindre stress, bedre selvfølelse og mer sang i hverdagen. Det vil bli fokus på stressmestring og tilstedeværelse gjennom sang og meditasjon. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Jeg ser fram til å møte deg!

 

 

 

 

 

 

 

Referanser

Mitra - "Jeg trengte en jeg kunne føle meg trygg hos. Line ble en slik person. Hun var alltid der for meg når jeg trengte henne mest. Hun er en god coach som fikk meg til å mestre stadig flere situasjoner i arbeidslivet."  Les mer  Les mindre

Tina - "Line var min veileder og coach i nesten 2,5 år. Jeg opplevde henne som veldig støttende, åpensinnet og empatisk. Jeg satte også stor pris på hennes evne og vilje til å forstå komplekse, vanskelige og ustandard problemstillinger - noe de aller fleste etter min erfaring ikke klarer. Noe som imponerte meg underveis var hennes evne til å finne muligheter der jeg selv ikke så noen og til å snu dårlige situasjoner/ utgangspunkt til noe positivt som det gikk an å bygge videre på. Line var en god og klok støtte for meg i en ekstremt vanskelig situasjon og tid, og omstendighetene til tross klarte hun å vise meg mine ressurser."  Les mer  Les mindre

Skaiste - "Den største delen av livet vokste jeg opp uten familie, jobbet, kontinuerlig gikk på skolen for å bli en ok innvandrer i Norge, flink dame og ansatt. Det kom en tid hvor jeg ble nødt til å gi plass til selve meg, for jeg taklet ikke en del utfordringer. Line var flink til å gripe inn på de ømme stedene som jeg ikke visste fantes. Gradvis opplevde jeg mindre smerte og mer ro i livet mitt. "  Les mer  Les mindre

Weslley - "Line har bidratt svært positivt i mitt liv. Jeg opplevde å bli sett, forstått og motivert til mine mål. Hun har en behagelig væremåte som får andre til slappe av og føle seg trygge."  Les mer  Les mindre

Jannicke - "Jeg traff Line i en periode da jeg følte meg overveldet av spørsmål som gjorde meg usikker og urolig. Gjennom både karriereveiledning og terapi hjalp hun meg med å sortere spørsmålene mine, å kartlegge mulighetene mine og å kjenne etter mine behov og verdier. Hun lærte meg noen fraser som jeg husker godt nå i ettertid og som jeg tar frem fra tid til annen. Line er en rolig og behagelig person å være rundt som varmt vier deg sin oppmerksomhet og som jeg anbefaler videre som terapeut og sparringspartner når spørsmålene tårner seg opp.» "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.